Ako pripraviť zeleninovú zmes s morskými riasami.
Postup:
Zemiaky a cibuľu očistíme. Zemiaky nakrájame na tenké plátky, papriku na tenké rezance a cibuľu podľa vlastného uváženia.
Zohrejeme 2 PL oleja na panvici, pridáme zemiaky,papriku, cibuľu a restujeme 15 minút na strednom ohni, potom pridáme šalát SIESTA (mrkvový šalát) a šalát NÁMORNÍK a restujeme ešte 10 minút, osolíme, okoreníme. Podávame ako teplé alebo studené jedlo na dezertnom tanieri ozdobené petržlenovou vňaťou.
Pre milovníkov pikantnejšej kuchyne odporúčame pridať 1-2 čili papričky alebo feferónky nasekané na drobno.
Čo budete potrebovať:
- 250 g šalát NÁMORNÍK
- 3 zemiaky
- 100 gr šalát SIESTA (mrkvový šalát)
- 1 červená paprika
- 1 cibuľa
- paradajkový pretlak podľa vlastného uváženia
- 2PL oleja
- soľ
- čierne korenie – podľa chuti