
Šalát z pečene a mrkvy
Postup:
Čerstvú pečeň očistíme, nakrájame na hranolky (1 cm) a namočíme do mlieka.
Necháme odstáť cca. 1 hod.
Na oleji orestujeme cibuľu nakrájanú na mesiačiky, pridáme pečeň, okoreníme a restujeme. Hotovú pečeň dáme vychladnúť. Samostatne orestujeme huby a taktiež dáme vychladnúť. Hotové suroviny zmiešame spolu so šalátom SIESTA (mrkvový šalát).
Následne pridáme kyslú smotanu a kôpor, znovu premiešame a podávame s hriankami alebo bagetkou.
Čo budete potrebovať:
- bravčová pečeň 500 g
- šalát SIESTA 250gr
- cibuľa 150 g
- čerstvé huby 400 g (šampióny, hlivy)
- olej
- soľ
- kyslá smotana
- kôpor
- mlieko